تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک

دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مترو تهران

دستگیری کلاهبردار حرفه ای در مترو تهران رئیس پلیس مترو از دستگیری کلاهبردار حرفه ای دریکی از ایستگاه های مترو پایتخت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ سعید عطااللهی با اعلام این خبر، اظهارداشت: روز گذشته، در پی درگیری دو نفر از مسافران در ایستگاه مترو امام خمینی(ره)، ماموران پلیس وارد عمل شده و آنها را به مقر پلیس منتقل کردند.

 

وی افزود: در تحقیقات اولیه، یکی از طرفین درگیری ادعا کرد که شخص مذکور در مقابل باجه عابر بانک تقاضای ۲۰۰ هزار تومان پول نقد کرد که آن را به صورت کارت به کارت به حسابم بازگرداند؛ اما وی به جای پرداخت این مبلغ ۲۰ هزار تومان به حسابم واریز کرده است.

 

این مقام انتظامی ادامه داد: با توجه به شکایت صورت گرفته، پلیس تحقیقات خود را در این رابطه آغاز کرد و با بررسی پول واریز شده به حساب، صحت ادعای شاکی محرز شد.

 

رئیس پلیس مترو تهران افزود: ماموران در استعلام سوابق مظنون پرونده دریافتند که وی سابقه دار بوده و قبلاً نیز در خصوص هک و جعل دستگیر و روانه زندان شده است.

 

سرهنگ عطااللهی درباره نحوه کلاهبرداری از مسافران مترو، گفت: این متهم با مراجعه به مسافرانی که پای دستگاه عابر بانک بودند، با بیان اینکه سقف برداشت من از عابربانکم پر شده و احتیاج به ۲۰۰ هزار تومان پول نقد دارم؛ از آنها درخواست  می کرد اجازه بدهند مبلغ مورد نظرش را از کارت خود به کارت این افراد جابجا کند و مال باختگان به او این پول را به صورت نقدی بدهند.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این فرد از شگرد خاصی برای سرقت هایش استفاده می کرد، شاکی پرونده نیز در دام وی افتاده بود اما بلافاصله متوجه نیت شوم متهم شد.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه متهم با این شیوه از شهروندان زیادی کلاهبرداری کرده است به تشکیل پرونده و معرفی وی به مراجع قضائی اشاره کرد.

 

رئیس پلیس مترو پایتخت به شهروندان توصیه کرد: با توجه به ازدیاد جمعیت، عجله برای رسیدن به مقصد و تراکمی که در سالن های مترو است، حتما مراقب اطراف خود باشند تا در دام جیب برها گرفتار نشوند.

 

سرهنگ عطااللهی از شهروندان خواست به هیچ عنوان به چنین افرادی اطمینان نکنند و مطمئن باشند با وجود دستگاه های پوز سیار و یا غیر سیار در مراکز تجاری، احتیاجی به پول نقد نیست؛ آنها مطمئن باشند کلاهبرداران با چنین شگردهایی درصدد سرقت موجودی شان هستند بنابراین بایستی به این موضوع توجه داشته باشند سارقان و کلاهبرداران همیشه در کمین هستند. 

 

منبع: مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار